Heijmans Vastgoed

ask Us over Koop

Alle vragen

Hoe kan ik mij inschrijven voor een koopappartement?

In onderstaande stappen leggen we je graag uit hoe jij je kan inschrijven voor een appartement.

Stap 1: Maak een account aan door je hier aan te melden. Heb je al een account aangemaakt? Ga dan gelijk naar stap 3.

Stap 2: We sturen je direct een e-mail met een link om je account te activeren.

Stap 3: Je kunt nu inloggen in jouw Your Urban Space account.

Stap 4: Klik in jouw account op ‘Inschrijfformulier’.

Stap 5: Vul alle gegevens in en onderteken het inschrijfformulier digitaal om de inschrijving te voltooien.

Als een vensterbank is beschadigd, wordt die dan vervangen?

Nee, dergelijke beschadigingen worden niet hersteld. Dit pak je op tijdens het klussen na de oplevering.

In sommige appartementen hangt er een wastafel in de slaapkamer. Blijft die hangen?

Wastafels worden verwijderd in alle appartementen. We doppen de leidingen veilig af.

Worden de hekwerken van de balkons vervangen en hoe worden de vloeren van de balkons?

De balkons worden voorzien van een nieuw hekwerk. Het balkon aan de voorgevel op de 4e verdieping krijgt een nieuw hekwerk en privacyscherm. De balkonvloeren aan de achterkant worden waar nodig gerepareerd en voorzien van een nieuwe coating.

Wat wordt er gewijzigd aan de gevels?

Het bestaande keimwerk wordt hersteld en geschilderd, de raamkozijnen worden aan de buitenzijde gereinigd en de draaiende delen worden aan de buitenkant geschilderd. Bovendien wordt de huidige beplating grotendeels vervangen voor stucwerk. De gevelkozijnen, de buitenkozijnen en deuren ter plaatse van de begane grond worden nieuw geplaatst.

Wordt het dak vernieuwd?

Op het dak komt een isolatiesysteem wat op afschot wordt gesmeerd met hierop een bitumineuze of kunststof dakbedekking, zonder ballast laag van grind en/of tegels.

Worden de buitenkozijnen van binnen en van buiten geschilderd?

Van de buitenkozijnen worden alleen de draaiende raamkozijnen van buiten geschilderd. Aan de binnenzijde blijft alles onbewerkt.

Worden de raamkozijnen en de beglazing vervangen?

De huidige raamkozijnen en beglazing blijft gehandhaafd. Slecht functionerende draaiende delen worden gangbaar gemaakt en wanneer er barsten in de beglazing zitten dan wordt de beglazing vervangen. Aan krassen in de ramen wordt niets gedaan.

Hoe is de toegang tot het gebouw?

De toegang van het gebouw is via de entrees op de begane grond of via de ingangen aan de achterzijde van het gebouw. Bezoekers kunnen alleen via de entrees binnenkomen. In de entreepui wordt een postkasten-unit met huisnummering en bellentableau opgenomen.

Hoe wordt de begane grond uitgevoerd?

Op de begane grond komen 3-kamerappartementen met een eigen voor- en achtertuin. Deze krijgen een groene haag in de achter- en voortuin tot respectievelijk de openbare stoep en achtergelegen gemeenschappelijke achtertuin. In de voortuin wordt een bestraat pad aangebracht tot de voordeur.

Hoe wordt de gemeenschappelijke tuin aangelegd?

De contouren van de gemeenschappelijke binnentuin worden aangelegd. Uiteindelijk bepalen de bewoners zelf welke concrete invulling zij aan de tuin geven. Diverse thema's zijn te bedenken. Voorbeelden zijn een wilde tuin, een buurtmoestuin en een ontmoetingstuin. In de ontmoetingstuin zijn een BBQ spot, diverse picknicksets en vaste sporttoestellen een idee om toe te passen.
kun je je fiets stallen?
de achterzijde worden houten (fietsen-)bergingen gebouwd. Voor elk appartement is er plaats voor 2 fietsen.

Hoort de ruimte tussen de fietsenbergingen bij het portiek of bij de gemeenschappelijke binnentuin?

Direct achter het portiek liggen de portiektuinen. Dit is het gebied tussen de fietsenbergingen. deze worden voorzien van bestrating. Eventueel kunnen de bewoners dit stukje zelf verder inrichten. Uiteraard altijd in overleg met de medebewoners en VVE.

Als je een appartement koopt op een van de verdiepingen. Wat is er dan allemaal nieuw?

Nieuw zijn de voordeur, de meterkast, de radiatoren, de C.V.-ketel, de mechanische ventilatiebox, de wasmachine-aansluiting, de keuken, de binnendeuren, de gecombineerde badkamer met toilet. In de hal en badkamer wordt het plafond iets verlaagd en wit gespoten, omdat hier leidingen bovenlangs lopen.

Als je een appartement koopt op een van de verdiepingen. Wat blijft er dan allemaal bestaand, dus zoals het nu is?

Bestaand, dus niet verder opgeknapt en afgewerkt, zijn de binnenkozijnen, de lichtschakelaars en stopcontacten, de wanden, de dekvloeren en de plafonds. Uiteraard kun je dit wel optioneel laten opknappen of vervangen via de keuzelijst of de inrichtingsklaarpakketten.

Hoe zien de nieuwe badkamers eruit?

In de appartementen bevindt het toilet zich in de badkamer.
In de badkamer komt een toilet en wastafel van Villeroy   Boch en een Grohe wastafelmengkraan en thermostatische douchemengkraan. De vloertegels zijn 15 x 15 cm, kleur antraciet en de wandtegels zijn 15 x 20 cm en worden bijzonder uitgevoerd: 1 wand met een mix van witte, lichtgrijze en antraciet tegels en de overige wanden met witte tegels.

De 3-kamerappartementen worden nieuw gebouwd. Wat heb je daar anders dan op de verdiepingen?

Net als op de verdiepingen zijn de meterkast, de radiatoren, de C.V.-ketel, de mechanische ventilatiebox, de wasmachine-aansluiting, de keuken, de badkamer en de binnendeuren nieuw. Anders dan op de verdiepingen zijn ook de binnenwanden, de dekvloer, de binnenkozijnen, de lichtschakelaars en stopcontacten nieuw. De wanden zijn behangklaar en de plafonds worden voorzien van sausklaar stucwerk.

Hoort er een parkeerplaats bij het appartement?

In de buurt is het vrij parkeren, zowel in de straat als in de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid. De appartementen hebben geen privé-parkeerplaats.

Hebben de appartementen een buitenruimte?

Alle appartementen hebben een eigen voor- en achtertuin of tenminste 1 balkon. En dan is er natuurlijk ook nog de binnentuin waar je elkaar kan ontmoeten en heerlijk buiten kan zitten.

Wat zijn de prijzen, hoe groot zijn ze en hoe zien de plattegronden eruit?

Vanaf de start verkoop is de volledige informatie terug te vinden op deze site onder ‘for sale’. Ga naar de te downloaden stukken en het interactieve gevelaanzicht. Klik bij het gevelaanzicht op de verschillende huisnummers. De informatie van dat appartement verschijnt in beeld.

Hoeveel koopappartementen zijn er in Your Urban Space?

In totaal telt Your Urban Space 252 koopappartementen, verdeeld over vier gebouwen. De appartementen, 182 in totaal, in Your Us 11, 12 en 13 zijn al verkocht. Your Us 14 telt 70 appartementen en dit zijn dan ook meteen de laatste koopappartementen die in Your Urban Space beschikbaar komen.

Als ik nu een huis koop in Your Us 14, hoe snel kan ik er dan wonen?

We zijn  begonnen met de renovatie. Indien alles volgens planning verloopt zullen alle appartementen uiterlijk in het 3e kwartaal van 2018 klaar zijn. 

Iedere donderdagmiddag is er van 15.30 tot 17.00 uur open huis voor kopers.

Heijmans Bouw is dan aanwezig om vragen te beantwoorden.

Graag vooraf melden bij de modelwoning aan de Trumanlaan 449 voor informatie en veiligheidsattributen. Het betreft een bouwplaats dus helm, hesje en veiligheidsschoenen zijn verplicht.

Locatie appartementen Your Us 14: Trumanlaan 429 t/m 539 en bouwnummers 01- 14 te Utrecht.