Heijmans Vastgoed

blijf flexibel, ga huren

In Your Urban Space komen in totaal 252 huurappartementen die verdeeld zijn over 4 woongebouwen. Er zijn twee gebouwtypes. Gebouw A hebben we aan de Auriollaan en de Monnetlaan en gebouw B aan de Marshalllaan, aan twee kanten van de weg.

De gebouwen worden gefaseerd verhuurd. Steeds als een gebouw bijna klaar is, starten we met de verhuur. De Auriollaan en Marshalllaan zijn zo goed als uitverhuurd en we hebben nieuw aanbod in het gebouw aan de Monnetlaan. Heb je interesse in een huurappartement in Your Urban Space, dan raden wij je aan om snel je stukken te verzamelen die je nodig hebt om te kunnen huren. Hoe eerder je daarmee klaar bent, hoe sneller je kunt huren en wonen.

Alles spik en span


Afwerkingsniveau
De huurappartementen worden turn-key opgeleverd. Helemaal af dus! De appartementen hebben een splinternieuwe keuken, toilet en badkamer en alle binnendeuren worden vervangen. Daarbij zijn de wanden behangen met scan behang en is er al een splinternieuwe vloer voor je gelegd.


Energielabel A! 
De huurappartementen zijn bestaande woningen die we grondig renoveren. Zo grondig dat ze als nieuw zijn. De gevels, het dak, de ramen en kozijnen, de balkons, de verwarming en ventilatie zijn aangepakt. Op zo’n manier dat zelfs energielabel A is bereikt! Heel energiezuinig dus en dat merk je in je portemonnee. Bovendien wordt de begane grond verbouwd. Hier komen appartementen met een voor- en achtertuin. Ideaal als je kinderen hebt.

 

Luxe keuken en badkamer

Je huurt in Your Urban Space inclusief een luxe keuken en een volledig afgewerkte badkamer. Je appartement is van alle gemakken voorzien!

We hebben gekozen voor een moderne en complete hoogglans keuken voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, geïntegreerde koelkast, gaskookplaat, en afzuigkap.

En ook in de badkamer kun je rekenen op goede kwaliteit. Het toilet, fontein en de wastafel zijn van het merk Sphinx, de 300 serie en de kranen van Grohe. De douche is deels verdiept en voorzien van een fijne thermosstaatkraan. Boven de wastafel hangen we een vierkante spiegel. Het toilet is een vrijhangend wandcloset. 

keuken

De fasering

Op onderstaande situatietekening zie je de vier gebouwen met huurappartementen. De huurappartementen worden grondig gerenoveerd en per gebouw verhuurd. Fase 1 is geheel verhuurd en ook in Fase 2 wonen al huurders in het gebouw aan de Marshalllaan. We hebben nieuw aanbod in fase 2 aan de Monnetlaan. De makelaar kan je alles vertellen over de status van de bouw en vanaf wanneer je kunt huren. De huur gaat in op het moment dat je de sleutel krijgt, dat kan een willekeurige dag zijn in de maand.

Je eigen buiten

Elk appartement heeft een eigen tuin (voor en achter) of balkon. En in de gezamenlijke binnentuin is het ook heerlijk toeven. Hier vind je altijd een plek in de zon, kun je gezellig bijkletsen met de buren en kunnen kinderen veilig spelen. Je fiets kun je kwijt in de gezamenlijke fietsberging.

Een tuin op hoogte
Met een balkon kun je meer dan je denkt. Zelfs met weinig ruimte kun je al moestuinieren en genieten van groen. Al eens gedacht aan verticaal tuinieren? Laat tuinplanten in de hoogte groeien in een klimplantenrek of plaats een oude pallet rechtop. Met wat planten, lekkere kussens en vrolijke potten creëer je al snel een knusse buitenplaats. 

De voordelen van huren...

Vrij
Huren geeft een gevoel van vrijheid. Je huurt voor minimaal een jaar, daarna ben je vrij om te gaan wanneer je wilt. Uiteraard heb je wel een opzegtermijn en een minimale huurperiode van een jaar. Dus stel, jullie willen over twee jaar emigreren of je weet nu al dat je voor je werk over een tijdje naar het buitenland moet, dan is dit toch perfect. Ook als je het samenwonen wilt uitproberen of als je net op jezelf gaat en nog niet toe bent aan kopen, biedt huren in Your Urban Space uitkomst.

Zorgeloos
Een ander voordeel van huren is het zorgeloze karakter. Je hoeft geen reserves op te bouwen voor onvoorzien onderhoud en dergelijke. Je weet je servicekosten en de beheerder zorgt ervoor dat het gebouw wordt onderhouden en dat problemen worden verholpen bij storingen bijvoorbeeld.

Uitproberen
Kanaleneiland wordt met de dag mooier en leuker. Met nieuwe projecten als Your Urban Space verandert het gebied in een raptempo. In de basis klopte de wijk eigenlijk al. Er zijn goede lokale voorzieningen, vanaf hier ben je zo op de snelweg en met de fiets ben je relatief snel in de stad. En het leuke is, dat er ook steeds meer hippe eet- en koffiezaakjes bijkomen. Ook zijn er in de buurt basisscholen en kinderopvang. Mocht je nog een beetje sceptisch zijn, dat is het fijne van huren dat je je niet verbindt voor lange tijd. Zo kun je de wijk goed ‘uitproberen’.