Heijmans Vastgoed

Your Us 14 | koopappartementen

Dit is het vierde appartementengebouw waarin we grondig gerenoveerde appartementen verkopen. Allemaal zijn ze razendsnel verkocht. Gelukkig is iedereen erg enthousiast en worden de appartementen van Your Urban Space als dé kans op een eigen koophuis in Utrecht gezien. Zie de verhalen van Otto en Iris, zij hebben de stap ook gezet.

Voor elk wat wils

In Your Us 14 bevinden zich nieuwbouwappartementen op de begane grond en bestaande appartementen op de verdiepingen.

Nieuw wonen? Kies voor een appartement op de begane grond
De begane grond van Your Us 14 is opnieuw ingedeeld. Hier komen mooie 3-kamerappartementen met tuin en een gloednieuwe badkamer, keuken, binnendeuren en kozijnen, stopcontacten en schakelmateriaal. Ook plaatsen we nieuwe kozijnen met grote glazen puien, een voordeur aan de straatzijde, en openslaande deuren naar de achtertuin. De wanden worden er behangklaar opgeleverd en de plafonds netjes sausklaar gestuukt.

Gerenoveerde appartementen op de verdieping
Op de verdiepingen komen grondig gerenoveerde 4-kamerappartementen. De gevels, het dak en de balkons worden opgeknapt. De keuken, het sanitair, de binnendeuren en de verwarming en ventilatie zijn helemaal nieuw. Verder is het een bestaand appartement waar je je eigen draai aan kunt geven.

Kom thuis, ontspan en geniet van buitenzijn
Lekker stads wonen, maar wel genieten van buitenzijn! Het kan in Your Us. Tussen de appartementengebouwen liggen gemeenschappelijke binnentuinen, waarvan we de basis aanleggen. De verdere inrichting bepalen de buren samen, zodat elke tuin echt een persoonlijke touche krijgt. Daarbij hebben alle appartementen een voor- en achtertuin (op de begane grond) en een balkon (op de verdiepingen). De ligging van Your Us 14 is ideaal: op het zuidwesten aan de binnentuin. Op de 4e verdieping hebben de appartementen een 2e balkon aan de voorzijde. 

Een appartement in Your Us 14 is een goede investering
De waarde van de verkochte appartementen in Your Urban Space is in de loop van de tijd gestegen. Klus-klaar of kant-en-klaar? Door de aangeboden meer- en minderwerkopties en de ‘inrichtingsklaar’ of ‘woonklaar’ pakketten is er wat te kiezen en het grootste deel van de meerwerkkosten is mee te financieren in de hypotheek. Zeker ook door de lage rente, is kopen in Your Us een slimme zet!

ligging koopappartementen