Heijmans Vastgoed

Your Us 15 new build

In Your Us 15 new build komen 22 grote nieuwbouw eengezinswoningen met wel 6 slaapkamers. De tuinen zijn diep en liggen gunstig op de zon, de ramen zijn groot en de architectuur is modern. Op de hoek zijn de 'specials', de XL-woningen gelegen. Deze hebben 3 grote slaapkamers, een werkkamer op de begane grond en 2 heerlijke dakterrassen. De woningen zijn tussen € 327.500,- en € 369.500,- vrij op naam.

Alle woningen zijn verkocht!
100% van de Your Us 15 woningen is verkocht. Via jouw Your Urban Space account kun je je digitaal inschrijven mocht er onverhoopt een vrij komen. We plaatsen je dan op de reservelijst. Indien er een woning beschikbaar komt, zal de makelaar contact met je opnemen.

Het woningaanbod van nieuwbouw eengezinswoningen
De nieuwbouwwoningen worden in twee L-vormige blokken gebouwd. Van het type L zijn er 16 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 2 eindwoningen met drie volledige woonlagen en een woonoppervlakte van 130 m². Met zijn 6 slaap-/werkkamers is deze woning heel geschikt voor grote gezinnen. 

De XL-woningen van Your Us 15 new build
Deze type XL woningen zijn hoekwoningen met een heel grote woonkamer en een werk- of speelkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een geweldig dakterras op het zuidoosten. Op de 2e verdieping is nog een grote kamer. Door het ontbreken van een schuin dak is ook de bovenste woonlaag volledig bruikbaar. En het fijne is… hier vind je nog een dakterras.

Te koop (0)

Optie (0)

Verkocht (24)

Een L-woning met een tuin en nooit een parkeerprobleem
Een groot huis, met een lekkere voor- en achtertuin en voldoende parkeerplaats in de straat. Het is bijna on-Utrechts, maar het kan dus wel als je kiest voor Kanaleneiland. De hoekwoningen staan op een extra grote kavel en hebben ook nog eens een zijtuin. De achtertuinen liggen op het zuidoosten en -westen, en het noordoosten, dus je geniet altijd van de zon. Op het grote dakterras van de specials is het ook goed toeven. Nodig je vrienden uit voor een gezellige bbq. Iedereen heeft een separate berging voor de fietsen en tuinspullen.


Huizen van nu met architectuur die refereert aan toen
Het leuke is dat de inspiratie voor het ontwerp van de nieuwbouw eengezinswoningen gevonden is in de bestaande bebouwing van Kanaleneiland. Kijk maar eens naar de grote ramen, vlakverdeling en kleurstelling van het metselwerk. Op die manier blijft het karakter van het gebied bewaard en sluiten oud, vernieuwd en totaal nieuw mooi op elkaar aan. De nieuwbouwwoningen worden in twee L-vormige blokjes gebouwd en volgen daarmee de opbouw, zoals die in de jaren vijftig voor deze wijk is bedacht. 

Je eigen energie opwekken

Kies je voor Your Us 15 new build, dan ben je helemaal klaar voor de toekomst. De huizen zijn erg energiezuinig en hebben een zeer lage energieprestatiecoëfficient (EPC). De EPC drukt de energe-
tische prestatie van de woning uit. De waarde EPC 1,0 is ongeveer wat een gemiddelde woning uit 1990 presteerde (vergelijkbaar met energielabel B). Een nieuwbouwwoning moet momenteel voldoen aan een EPC 0,4 wat betekent dat het huis bijna de helft minder energie verbruikt dan een woning van twintig jaar geleden. Door het gebruik van energiezuinige materialen en de toepassing van zonnepanelen ligt de EPC van de woningen in Your Us 15 new build nog lager dan een standaard nieuwbouwwoning. Deze woningen hebben een EPC van 0,0! Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Je bespaart namelijk flink op je vaste lasten. Als je dan ook nog eens kiest voor energiezuinige apparaten en mindert in het gebruik ervan, beperk je je energienota tot het minimum. Zo kun je met een zeker gevoel de toekomst in. Een energiezuinige woning is namelijk ook nog eens erg waardevast.

 

Hier woon je slim

De woningen worden helemaal up-to-date opgeleverd door het standaard, handige Heijmans SlimWonen huisbesturingssysteem. Met het SlimWonen systeem bedien je eenvoudig jouw huis met je smartphone of tablet. Schakel bijvoorbeeld het licht aan en regel de temperatuur. Ook zijn er diverse extra opties te kiezen voor nog meer sfeer, comfort en veiligheid.