Heijmans Vastgoed

contact Us

Schrijf je in voor de digitale nieuwsbrief. Dan blijf je automatisch op de hoogte en mis je niets. Geef daarbij ook aan of je interesse hebt in een huurappartement, nieuwbouw huurappartement, nieuwbouw koopwoning of kluswoning. Dan kennen we je interesse en kunnen we je ook gericht informeren.

Heb je vragen over de koopwoningen van Your Us 15 of de huurappartementen, dan kun je contact opnemen met Brecheisen Makelaars. Ook voor een hypotheekadvies kun je bij Brecheisen terecht.

Brecheisen Makelaars
Maliebaan 2
3581 CM Utrecht
030 - 233 11 34
nieuwbouw@brecheisen.nl 

 

Bekijk onze veel gestelde vragen
Stay in touch with us

 

Het bezoeken van de bouwplaats is alleen toegestaan tijdens evenementen en het open huis en is op eigen risico. We attenderen je erop dat diverse bouwmaterialen kunnen uitsteken, waardoor je ergens op kunt gaan staan of aan kunt blijven hangen, met kleding bijvoorbeeld. We adviseren je dan ook goed op te letten. Voor eventuele schade zijn wij niet aansprakelijk.

Elke eerste donderdag van de maand is er een open huis voor de koopappartementen. Als je komt, dien je je vooraf te melden in de modelwoning aan de Monnetlaan 26, voordat je de bouw op gaat. Je bent namelijk verplicht om een helm, hesje en veiligheidsschoenen te dragen als je de bouwplaats betreedt. Deze veiligheidsattributen staan voor je klaar in de modelwoning. Dit is alleen van toepassing bij de koopappartementen. 

Het kan echter zijn dat er door bouwwerkzaamheden appartementen gesloten zijn. Indien dat het geval is, wordt dat via Facebook gecommuniceerd.

Voor meer informatie zie: https://www.heijmans.nl/privacy/