Heijmans Vastgoed

Your Us 15 new build

In Your Us 15 new build komen 22 grote nieuwbouw eengezinswoningen met wel 6 slaapkamers. De tuinen zijn diep en liggen gunstig op de zon, de ramen zijn groot en de architectuur is modern. Op de hoek zijn de 'specials', de XL-woningen gelegen. Deze hebben 3 grote slaapkamers, een werkkamer op de begane grond en 2 heerlijke dakterrassen. De woningen zijn tussen € 327.500,- en € 369.500,- vrij op naam.

Alle woningen zijn verkocht!
100% van de Your Us 15 woningen is verkocht. Via jouw Your Urban Space account kun je je digitaal inschrijven mocht er onverhoopt een vrij komen. We plaatsen je dan op de reservelijst. Indien er een woning beschikbaar komt, zal de makelaar contact met je opnemen.

Het woningaanbod van nieuwbouw eengezinswoningen
De nieuwbouwwoningen worden in twee L-vormige blokken gebouwd. Van het type L zijn er 16 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 2 eindwoningen met drie volledige woonlagen en een woonoppervlakte van 130 m². Met zijn 6 slaap-/werkkamers is deze woning heel geschikt voor grote gezinnen. 

De XL-woningen van Your Us 15 new build
Deze type XL woningen zijn hoekwoningen met een heel grote woonkamer en een werk- of speelkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en een geweldig dakterras op het zuidoosten. Op de 2e verdieping is nog een grote kamer. Door het ontbreken van een schuin dak is ook de bovenste woonlaag volledig bruikbaar. En het fijne is… hier vind je nog een dakterras.

Te koop (0)

Optie (0)

Verkocht (24)

Een L-woning met een tuin en nooit een parkeerprobleem
Een groot huis, met een lekkere voor- en achtertuin en voldoende parkeerplaats in de straat. Het is bijna on-Utrechts, maar het kan dus wel als je kiest voor Kanaleneiland. De hoekwoningen staan op een extra grote kavel en hebben ook nog eens een zijtuin. De achtertuinen liggen op het zuidoosten en -westen, en het noordoosten, dus je geniet altijd van de zon. Op het grote dakterras van de specials is het ook goed toeven. Nodig je vrienden uit voor een gezellige bbq. Iedereen heeft een separate berging voor de fietsen en tuinspullen.


Huizen van nu met architectuur die refereert aan toen
Het leuke is dat de inspiratie voor het ontwerp van de nieuwbouw eengezinswoningen gevonden is in de bestaande bebouwing van Kanaleneiland. Kijk maar eens naar de grote ramen, vlakverdeling en kleurstelling van het metselwerk. Op die manier blijft het karakter van het gebied bewaard en sluiten oud, vernieuwd en totaal nieuw mooi op elkaar aan. De nieuwbouwwoningen worden in twee L-vormige blokjes gebouwd en volgen daarmee de opbouw, zoals die in de jaren vijftig voor deze wijk is bedacht.