Heijmans Vastgoed

enjoy Us

Even snel een boodschap doen als je uit je werk komt, op zaterdagochtend koffie drinken om de hoek, een nieuw boek halen bij de bieb, met de bus naar de stad of rondje hardlopen langs het kanaal of in het park. Your Urban Space is de perfecte uitvalsbasis.

Park Transwijk ligt om de hoek bij Your Urban Space. Hier kun je relaxen met vrienden, skaten, hardlopen of naar de stadsboerderij. Nog leuker wordt het als er weer een festival of concert is. Het bevrijdingsfeest mag je niet missen! En het mooie is, vanaf het park loop je in een paar minuten naar huis.

meet Us

De Klub moet je beleefd hebben
Vechtclub XL is een inspirerende ontmoetingsplek met werkruimtes voor creatieve ondernemers, een restaurant, moestuin, podium, vergaderplekken en expositieruimtes. Hier vind je De Klub. De kok kookt elke avond een ander menu en als we de beoordelingen op IENS mogen geloven, is het altijd om te watertanden. De wijn schijnt ook geweldig te zijn. “De Klub is de kindersurprise voor volwassenen. Verstopt naast andere bedrijven in een bedrijfsverzamelgebouw.” Je vindt De Klub aan de Europalaan. Je fietst er in 5 minuten naartoe.

run with Us

Dat de interesse in hardlopen toeneemt, is niet zo vreemd. Sneakers aan en rennen maar. Maximaal resultaat in minimale tijd. Als je in Your Urban Space woont, kun je je hart ophalen. De weg langs het kanaal is een favoriete kilometervreter. Verleg je grenzen door weer en wind. Over een tijdje - als de horeca langs het water geopend is – kun je jezelf achteraf trakteren op een heerlijk drankje.

Work-out in Your Urban Space
Is voor jou een rondje hardlopen dodelijk saai en dus niet vol te houden, maar sport je wel graag buiten? Wat dacht je hiervan: er zijn plannen om in één van de tuinen van Your Urban Space sporttoestellen te plaatsen. Een paar keer een outdoor workout in je eigen achtertuin behoort straks zomaar tot de mogelijkheden. 

Toekomstmuziek

Wine, dine and sit in the sun. Interessant? Straks kan het om de hoek van je nieuwe huis. Het woongebouw aan het water van het Amsterdam-Rijnkanaal krijgt een horecabestemming, met terras. Als je bedenkt dat de zon aan deze kan ondergaat, wordt dit vast een favoriete hotspot van vele Utrechters en KE-bewoners.

Sporten in Kanaleneiland

explore the city with Us

It’s fridaynight… of misschien begint jouw weekendgevoel al op donderdag. Hoe dan ook, als je in Utrecht woont, zit je goed. De stad leeft. Altijd! Lekker winkelen gevolgd door een borrel op het terras, naar een expositie in combinatie met een etentje, een avondje flink stappen of naar een concert. Het kan in Utrecht. Jouw stad.

Werfkelders
De bijna 1000 jaar oude werfkelders langs de Utrechtse grachten geven karakter aan de stad. Daal af naar de Oudegracht, Nieuwegracht, Kromme Nieuwegracht, Drift en Plompetorengracht en vind gemakkelijk het lekkerste restaurant, de hotste nachtclub of het mooiste atelier.

Park388
Al eens geluncht bij Park388? Doen! Hapjes, drankjes lekkere salades en bij mooi weer geniet je ervan op het gezellige terras. Ook maar weer 10 fietsminuten van Your Urban Space verwijdert. Trouwens, als je iets te vieren hebt, maken ze er hier een feestje van.

Relatief nieuw en nu al naam
Voor een authentieke Marokkaanse hap schuif je aan bij Restaurant Saffier. Wat een sfeertje en wat een eten. Kunstwerkjes met pure smaken! Watertanden van de Tajine kip, goede wijn erbij en afsluiten met verse muntthee en zelfgemaakte koekjes. 

’t Oude Pothuys
Het hoeft niet altijd weekend te zijn om een feestje te vieren. Zin in een leuk live optreden? Dwaal af in de Werfkelders en begeef je in de heerlijke funky wereld van ’t Oude Pothuys. Elke avond is er wat anders te beleven. Café, club en restaurant, alles in één. Bij mooi weer zit je trouwens geweldig op het terras aan het water. 

Oude bekende
Wie kent het niet: De Winkel van Sinkel. Een uniek concept. Hier kun je dansen, drinken, dineren en een concert bijwonen. Of… volg een breiles. Helemaal hip. Net zoals de Winkel van Sinkel. Dit cultureel en culinair warenhuis is gevestigd in een schitterend monumentaal pand aan de Oudegracht.

Your Urban Space borrel
Heb je zin in een feestje, gezellige borrel of barbecue dicht bij huis? Schuif aan in de binnentuin op vrijdagmiddag voor een hapje en drankje. Even ontspannen en dan lekker naar huis om weekend te vieren. 

shop with Us

Woonboulevard Utrecht op de hoek
Alles wat je nodig hebt voor je nieuwe huis, vind je op de Woonboulevard van Utrecht. Met een stuk of 50 woonwinkels is er genoeg te kiezen. Haal je ruimtebespaarders bij IKEA, een aantal mooie lampen bij Lampidee en het hout voor je DIY-meubels bij Praxis (aan de Europalaan)! En dat op 5 minuten rijden van Your Urban Space. Met de fiets ben je er al net zo snel! Ideaal! Zeker als je net een nieuw huis hebt gehuurd of gekocht.

Ben je in de stad, loop dan eens binnen bij Rachmaninoff in één van de Werfkelders, Strand West in een eeuwenoud stadskasteel aan de Oudegracht of Vaen iets verderop.  Stuk voor stuk bijzondere woonwinkels. Laat je inspireren…